Kewatec Aluboat

Lediga platser

16.9.2018

Kewatec AluBoat är en av Nordens ledande tillverkare av skräddarsydda yrkesbåtar i aluminium. Tack vare en stark tillväxt och utveckling anställer vi nu fler medarbetare till vårt team. Vi erbjuder varierande och motiverande uppgifter i en trivsam arbetsgemenskap och moderna utrymmen.

 

INKÖPSCHEF

Vi söker en initiativrik och engagerad person för att ansvara för vår inköpsverksamhet som är i storleksklassen 6 milj e/år. Du arbetar i nära samarbete med produktions- och planeringsavdelningen. Du nätverkar internationellt med olika komponentleverantörer. Du har ett starkt tekniskt kunnande och goda språkfärdigheter.

Tilläggsinformation ger Jouko Pesola, tel.nr. 0207 780 664

 

FÖRSÄLJNINGSINGENJÖR

Du arbetar med att stöda försäljningsteamet med olika försäljnings-, prissättnings- och undersökningsuppgifter. Vi förutsätter lämplig teknisk utbildning eller erfarenhet av motsvarande uppgifter samt god förmåga att arbeta i team.

Tilläggsinformation ger Jan Wargh, tel.nr. 0207 789 120

 

PLANERARE

Till dina uppgifter hör båtplanering i 3D-miljö samt framtagning av arbetsritningar och komponentlistor. Vi förutsätter teknisk skolning eller erfarenhet av motsvarande uppgifter samt god förmåga att arbeta i team.

Tilläggsinformation ger Lars Olaussen, tel.nr. 0207 780 666

 

PÅ ONSDAGEN DEN 19.9.2018 kl 17 ordnar vi ett infotillfälle i våra utrymmen på Storgrundsvägen 1 i Karleby. Vid tillfället får du mer information om de lediga tjänsterna, om oss som arbetsgivare och dessutom en rundvandring i produktionen.

 

Sänd din fritt formulerade ansökan senast den 14.10.2018 till adressen rekry@kewatec.fi