Kewatec Aluboat

YHTEISTYÖ KEWATEC ALUBOAT -VEISTÄMÖN JA NORJALAISEN LUOTSIVENEOPERAATTORIN ”BUKSÉR OG BERGING” -YHTIÖN KANSSA JOHTI TAAS UUSIIN TILAUKSIIN

15.2.2018

Kewatec AluBoat ja Bugsér og Berging ovat jälleen solmineet laivanrakennussopimuksen. Viimeisten kahden vuoden aikana Kewatec on rakentanut ja luovuttanut yhtiölle jo kuusi luotsivenettä. Uudet kaksi venettä toimitetaan tämän vuoden lopulla.

”Testattuamme perusteellisesti viimeisimpiä luotsiveneitämme olemme vakuuttuneita siitä, että nämä viimeistä huutoa olevat luotsiveneet ovat erinomaisen sopivia ja tehokkaita meidän tuleviin luotsivenepalvelutehtäviimme,” sanoo John A. Nielsen, Bugser og Berging -yhtiöstä. ”Erityisen tyytyväisiä olemme veneiden hyviin meri- ja manöveerausominaisuuksiin, mutta myös alhaiseen polttoaineen kulutukseen. Uusi sopimus todistaa tyytyväisyytemme Kewatecin työn laatuun ja toimituksiin, ja iloitsemme, että saamme kaksi uutta Pilot 1820 -luotsivenettä osaksi laivastoamme.”

”Me olemme valtavan tyytyväisiä siitä luottamuksen ja tunnustuksenosoituksesta, jota uusien pidettyjen luotsiveneittemme rakentaminen Norjaan meille merkitsee,” sanoo Kewatec AluBoats -veistämön toimitusjohtaja Jens Ahlskog. ”Norjan rannikon vaativat olosuhteet sopivat hyvin meidän veneillemme, kun toiminnan on pyörittävä kellon ympäri kesät, talvet.”

Norjan luotsivenepalvelut on yksityistetty vuonna 2016, jolloin se siirtyi Buksér og Berging AS -yhtiölle. Yritys omistaa ja käyttää noin 25 luotsivenettä ja 35 hinaajaa pääosin Norjan koko rannikolla.

 

KEWATEC PILOT 1820 IPS

LOA                                          18,2 m

BOA                                          5,1 m

Uppouma                                  23 t

Syväys                                      1,5  m

Matkustajien määrä                  10

Päämoottorit                              Volvo Penta  IPS 900, 2 x 700 Hk

Huippunopeus                          35 solmua

Polttoaineen kulutus                  6,4 l/NM

Polttoainetankit                         2 x 1300 l

Painolastitankit                          3400 l

Korkein äänenpaine hytissä      65 DB