Kewatec Aluboat

Vapaita työpaikkoja

16.9.2018

Kewatec AluBoat on yksi Pohjoismaiden johtavista räätälöityjen alumiinisten ammattiveneiden valmistajista. Voimakkaan kasvun ja kehityksen myötä tarvitsemme lisää huippujäseniä tiimiimme. Tarjoamme vaihtelevaa ja palkitsevaa työtä miellyttävässä työyhteisössä modernissa ympäristössä.

 

OSTOPÄÄLLIKKÖ

Haemme oma-aloitteista ja omistautuvaa henkilöä vastaamaan yhtiön noin 6 milj. e/v ostotoiminnasta. Toimit saumattomassa yhteistyössä tuotannon ja suunnittelun kanssa. Verkostoidut kansainvälisesti eri komponenttitoimittajien kanssa. Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja hyvät kielitaidot.

Lisätietoja antaa Jouko Pesola, puh.nro 0207 780 664

 

MYYNTI-INSINÖÖRI

Työtehtävä tukee myyntitiimiä eri myyntiin, laskelmiin ja teknisiin yksityiskohtiin liittyvissä tehtävissä. Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää yhteistyökykyä.

Lisätietoja antaa Jan Wargh, puh.nro 0207 789 120

 

SUUNNITTELIJA

Tehtäviisi kuuluu veneosakokonaisuuksien suunnittelu 3D ympäristössä sekä työpiirustuksien ja komponenttilistojen laatiminen. Edellytämme teknistä koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää yhteistyökykyä.

Lisätietoja antaa Lars Olaussen, puh.nro 0207 780 666

 

KESKIVIIKKONA 19.9.2018 klo 17 järjestämme infotilaisuuden tiloissamme Isokarintie 1, Kokkola. Tilaisuudessa saat kahvintarjoilun ohessa lisää tietoa vapaista paikoista, meistä työnantajana ja lisäksi pääset tutustumaan  tuotantotiloihin.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 14.10.2018 osoitteeseen rekry@kewatec