Kewatec Aluboat

Kewatec 1450 Offshore

Kewatec 1450 Offshore on vaikuttava kokonaisuus. Siinä yhdistyvät työveneen kestävyys, helppohoitoisuus ja turvallisuus huviveneen rauhalliseen ja mukavaan ylellisyyteen.

Kewatec 1450 Offshore on tehty sinua varten ja suunnitellaan erikseen juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen. Sinun ei tarvitse palvella venettäsi. Se palvelee sinua uskollisesti ja luotettavasti.

Veneen ulkoasun on suunnitellut rannikkovartiosto. Kewatec 1450 Offshore ei vaadi vuosittaista ylimaalaamista.

Veneen luja alumiinirakenne, luotettavat koneet ja muu tekniikka sekä korkeatasoinen varustus takaavat, että se kestää säässä kuin säässä.

Sisältä alus on ylellinen. Se on myös hiljainen, sillä salonki-ruorihytti on asennettu täysin kelluvaksi. Siinä on pentterin ja pöytäryhmän lisäksi kolme erillistä jousitettua istuinta ruorinpitäjää ja navigaattoria ynnä yhtä matkustajaa varten.

Sään salliessa venettä voi ohjata myös ulkoa eli salongin katolle rakennetusta flybridge-ohjaamosta käsin.

Mukavasti sisustetuissa hyteissä ja salongissa on makuupaikkoja tarvittaessa viidelle henkilölle. Kylpyhuoneessa on tilat erikseen WC:lle ja suihkulle. Pentteri on varustettu laadukkain kodinkonein.

1450 Offshore voi ottaa kevyttä lastia niin ruumaan kuin kannellekin. Lastaamisen ja purkamiseen tai esimerkiksi vesijettien vesille laskemiseen voi käyttää varusteisiin kuuluvaa hydraulinosturia.

Kyllä kiitos, haluan esitteen sähköpostitse!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Malli Suuret huviveneet
Pituus 14.8 m
Suurin leveys 4.2 m
Uppoama 11.3 t
Kone 2x 400 HV
Polttoaine 1600 LITRAA
Nopeus 36 SOLMUA

Kuvat ja video